31 Oktober

Både idag och igår har jag varit ledig. Fasst igår "jobbade" jag iofs. Jag och siri spela skivor på ett ställe och allt som ger betalning är jobb. Jag hade kunnat jobbat ikväll men jag bangar den. Synd bara att jag inte kan njuta av ledigheten utan drabbas av stark ångest för att jag bara latar mig istället för att tjäna mitt levebröd.


När jag är full och sover så biter jag mig alltid ashårt i tungan. Det är ju livsfarligt, jag skulle nog kunna kväva mig själv i sömnen. Jag vill bara göra något så himla friskt och hälsosamt kommande vecka. Bestiga ett berg och andas friska luften, eller äta 5000 kg frukt eller något liknande. Mest för att jag känner mig satans sliten idag, helt utan anledning för jag var inte särskilt full igår och jag drack kanske 5 stora glas vatten under kvällens gång.

Ikväll vill jag mest bara ligga i soffan och köra Twin Peaks-maraton. Siri ska komma hit så antingen får jag med henne på det eller så ville hon att vi skulle gå och ta en öl någonstans med Johannes för att fira Halloween.


Här är siri och Johannes. Och lite jag som speglas i fönstret.
Detta var första dagen jag provade min filmkamera, och ja, det blir rätt dåliga stillbilder med den.
Men det är den enda kamera jag har just nu så det får duga.

29 oktober



Så ja. Nu startar jag ännu en ny blogg på den här gamla sidan.
Tror jag är inne på min fjärde blogg nu. Jag förstår inte varför jag envisas med att alltid starta en ny blogg igen, eller varför jag ens tar bort den. Det är iofs när sinnesstämmningen är i obalans och jag känner för att göra något drastiskt, och det enda jag kan komma på är att ta bort antingen någon communitysida jag har eller bloggen. Asdrastiskt eller hur?!
Hur som haver...ska försöka att inte skriva så myckets skit här utan istället till största delen bara ladda upp bilder.
Ni vet "en bild säger mer än tusen ord".
Kan iofs bli svårt eftersom kameran min ligger hemma i stockholm.
Så, fram till jul får tusen ord säga mer än en bild tills jag har hämtat hit den.

RSS 2.0